Σχολικό Πρωτάθλημα 2009

2009-02-19 23:44

   Στην καρτέλα Διοργανώσεις / Σχολικά αναρτήθηκαν τα τελικά αποτελέσματα, οι προκρίσεις καθώς και οι ημερομηνίες διεξαγωγής της ημιτελικής και τελικής φάσης του Ατομικού και Ομαδικού Σχολικού Πρωταθλήματος 2009.

   Η διοργάνωση είχε μεγάλη επιτυχία καθώς διπλασιάστηκαν οι συμμετοχές σε σχέση με πέρσι και έφτασαν τις 75. Οργανωτικά, παρά τα μικροπροβλήματα και την μικρή καθυστέρηση στην έναρξη των αγώνων όλα κύλησαν ομαλά και ολοκληρώθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά οι προκριματικοί σχολικοί αγώνες του Νομού ΈΒρου.  Φέτος μάλιστα στην τελετή λήξεις μας τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μουζάς Δημήτριος και ο Έπαρχος Βορείου Έβρου κ. Αντωνιάδης Πολυχρόνης, ο οποίος μάλιστα ζήτησε και έπαιξε μια παρτίδα με παίχτη της Γ΄ Γυμνασίου, συζήτησε με τους γονείς και παρακολούθησε τους μαθητές να αγωνίζονται για αρκετή ώρα.

 

   Το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων θα διεξαχθεί την Κυριακή 01 Μαρτίου 2009 σε πόλη του Νομού Έβρου που θα ανακοινωθεί μετά την δήλωση των ομάδων που θα συμμετέχουν, ώστε να επιλεχθεί κατάλληλη πόλη η οποία να εξυπηρετεί κατά το δυνατό περισσότερες ομάδες.

   Καταλυτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: Παρασκευή 27-02-2009 στον Επικεφαλής Διαιτητή Νταλαμπίρα Σπύρο στο τηλ. 6976760861

   Ενημερώνουμε ότι θα προκριθούν δύο (02) Δημοτικά και (01) Γυμνάσιο στην Ημιτελική φάση και υπενθυμίζεται ότι η σύνθεση είναι τετραμελής ( με το τέταρτο μέλος υποχρεωτικά κορίτσι ) και δυνατότητα να υπάρχουν έως και δύο αναπληρωματικοί για κάθε ομάδα του ΙΔΙΟΥ σχολείου.

   Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή τα κάτωθι σχολεία:

 

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ

2ο Διδυμοτείχου

7ο Ορεστιάδας

8ο Ορεστιάδας Α΄

8ο Ορεστιάδας Β΄

2ο Φερών

2ο Διδυμοτείχου

2ο Ορεστιάδας

 

Αναζήτηση στον ιστότοπο

Επικοινωνία

Νταλαμπίρας Σπύρος